Circuscentrum

Stimulans voor de circuskunst
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Benefiet Telesnack met Cie Ea Eo

13 mei 2016 @ 19:00 - 23:55

Telesnack was een legendarisch kraakpand in Gent waar er 8 jaar lang mooie dingen zijn gerealiseerd. Het was een woon- en werkstek, openbare repetitieruimte, een weggeefwinkel, een ontmoetingsoord, een vrijstaat waar kunstenaars hun projecten konden realiseren en een huis dat onderdak bood aan beginnende en gevestigde circuscompagnieën. Kort samengevat: Telesnack was een magische plek om nooit te vergeten.

De ex-bewoners van wijlen Telesnack hebben jullie steun nodig. “Destijds zijn wij als creatieve plek enorm vrijgevig en gastvrij geweest naar iedereen die er over de vloer kwam. Helaas heeft deze filosofie zich tegen ons gekeerd. Ze heeft zich vertaald in een gigantische elektriciteitsfactuur die nu, 4 jaar na datum, terugbetaald moet worden. Onze deurwaarder moet toch ook zijn boterham verdienen, nietwaar?” Daarom organiseren zij een circusavond ten voordele van wijlen Telesnack, om het gat in die oude begroting te dichten. Maar naar goeie gewoonte wordt het een knaller van formaat: Cie Ea Eo speelt de topproductie ‘All the fun’ en Company Midnight brengt ‘Little Sinner’s Bar’.

Tickets (17 euro in voorverkoop) kunnen gereserveerd worden via e-mail: [email protected]om. Laat weten hoeveel en op welke naam u tickets wenst te bestellen. Vervolgens zal je een betalingsoverschrijving ontvangen. De capaciteit is beperkt, er zijn slechts 250 tickets beschikbaar. Omdat er sommigen graag willen steunen maar er niet kunnen bij zijn, kan er ook een vrije bijdrage geschonken worden. Het bedrag is uiteraard zelf te kiezen. Hiervoor kan je ook een mailtje sturen naar [email protected]om.

Gegevens

Datum:
13 mei 2016
Tijd:
19:00 - 23:55
Site:
https://www.facebook.com/events/1564743997175170/

Locatie

Kerk van Malem
Oud Strijderslaan 1
Gent, België